![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Останнім часом все частіше думаю про те, щоб обмінювати частину криптовалюти на гривню, але поки не можу визначитися з платформою. Сервісів дуже багато, але не всі виглядають надійними. Хотілося б знайти варіант із чесним курсом, без прихованих комісій і з нормальною швидкістю обробки заявок. Якщо хтось уже має досвід і може порадити перевірений сайт, буду вдячний за рекомендацію.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У мене була схожа ситуація, тому довелося трохи поекспериментувати з різними сервісами. У підсумку зупинився на obmify.com, бо він виявився найбільш зручним для моїх потреб. Там усе досить просто: обираєш напрямок обміну, вводиш суму і одразу бачиш підсумковий розрахунок. Коли вперше скористався, приємно здивував сервіс обміну криптовалюти та безготівки Обміфай , бо заявка була виконана швидше, ніж очікував. Після підтвердження операції гроші прийшли на картку без затримок, а комісії залишилися такими, як показувались на початку. Тепер використовую цей сервіс, коли потрібно швидко перевести крипту у фіат.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|