Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 08.02.2026, 06:48   #1
Zizi
Местный

По умолчанию Хто пробував тоналку від Eveline — яка краще для щоденного макіяжу?

Доброго дня всім. Постійно бачу в магазинах тональні засоби Eveline Cosmetics, але так і не зважилась їх спробувати. Хочу знайти щось для щоденного макіяжу — щоб вирівнювало тон обличчя, не створювало ефекту маски і при цьому було легким та непомітним на шкірі. Чи правда, що ці тональні креми добре підходять для повсякденного використання? І ще момент: важливо, щоб продукт не підкреслював сухі ділянки та не скочувався протягом дня. Можливо, хтось уже пробував саме тоналки від Eveline і може порадити конкретну серію чи варіант залежно від типу шкіри? Буду дуже вдячна за реальні відгуки та поради, бо на фото цього не видно, а тестувати все підряд — досить дорого.
Старый 08.02.2026, 06:49   #2
Evo
Местный

Ой так, я пробувала кілька від Eveline! І скажу чесно — деякі з тональних засобів цієї марки реально варто мати в косметичці. Є серії, які дуже добре лягають на шкіру і виглядають природно, особливо якщо не любиш важке покриття. Мені особисто дуже сподобалася легка зволожувальна тональна основа — вона вирівнює тон, але при цьому не відчувається на обличчі, і навіть після цілого дня виглядає досить свіжо. Важливо тільки підібрати правильний відтінок, щоб не було ефекту маски. Але в цілому для щоденного макіяжу це дійсно хороший варіант за таку ціну.
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.02.2026, 06:49   #3
Zizi
Местный

Дякую за відповідь, це вже трохи прояснює ситуацію! Цікаво, що ти кажеш про легке покриття — якось часто боюся, що тоналка буде надто щільною і буде виглядати неприродно. Тоді уточню: чи ці тональні засоби краще підходять для сухої чи для комбінованої шкіри? І ще чи помітила ти, як вони поводяться в жарку погоду або під час активного дня — чи не скочуються вони і чи не треба постійно підправляти макіяж? Хотілося б знайти такий варіант, який можна просто нанести зранку і не думати про це до вечора.
Старый 08.02.2026, 06:51   #4
Evo
Местный

Я пробувала кілька варіантів тональних засобів Eveline Cosmetics https://maudau.com.ua/category/tonal...eveline-evelin - і найчастіше повертаюся до базових тональних кремів, які дають легке або середнє покриття. Для щоденного макіяжу вони справді працюють дуже добре: не створюють важкої маски, добре вирівнюють тон шкіри і при цьому залишається природний ефект. Також мені подобається, що багато тональних засобів легко наносяться і розтушовуються пальцями або пензлем. Щодо типу шкіри - я помітила, що вони непогано працюють на комбінованій шкірі, а зволожувальні формули можуть навіть підходити для сухої, якщо перед нанесенням зволожити обличчя кремом або праймером. Для жаркої погоди я все ж рекомендую закріплювати трошки пудрою - тоді макіяж тримається довше і менше підправлень. В цілому, тональні засоби Eveline Cosmetics показали себе як доступний і практичний варіант для щоденного макіяжу, який при правильному підборі відтінку і текстури не скочується і виглядає досить природно навіть після довгого дня.

Evo вне форума   Ответить с цитированием
Ответ