Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 28.11.2025, 12:52   #1
Мартын
Местный

По умолчанию Оригінальний геймпад для PS4 чи копія — хто що брав і як по якості?

Шукаю джойстик на PS4, бо мій почав чудити, лівий стік живе своїм життям, а кнопки інколи спрацьовують із затримкою. Хочу взяти нормальний DualShock 4, без “копій” і без сюрпризів після першого підключення. Підкажіть, що саме варто перевірити перед покупкою і де замовляли, щоб прийшло реально ціле.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.11.2025, 12:52   #2
Teer
Местный

Я коли купував, дивився не на знижки, а на ознаки оригіналу. Перевіряв якість пластику, щоб не було різкого запаху, кривих стиків і люфту на тригерах. Ще важливо, щоб зарядка йшла стабільно, бо в підробках часто проблеми з портом. Якщо є можливість, проси продавця протестити кнопки та стіки перед відправкою.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.11.2025, 12:53   #3
ardzo
Местный

Мені колись прислали “як новий”, а по факту він був відновлений. Зовні норм, але через кілька днів виліз дріфт, і в шутерах стало неможливо грати. Тепер я запитую конкретно, чи був геймпад у ремонті, чи є гарантійна заміна і скільки днів на перевірку. Також уточнюю ревізію DualShock 4 і чи є сумісність із моєю версією PS4, бо інколи трапляються нюанси з підключенням.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.11.2025, 12:53   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от ardzo Посмотреть сообщение
Мені колись прислали “як новий”, а по факту він був відновлений. Зовні норм, але через кілька днів виліз дріфт, і в шутерах стало неможливо грати. Тепер я запитую конкретно, чи був геймпад у ремонті, чи є гарантійна заміна і скільки днів на перевірку. Також уточнюю ревізію DualShock 4 і чи є сумісність із моєю версією PS4, бо інколи трапляються нюанси з підключенням.
Найбільше проблем з джойстиками на PS4 виникає через дріфт стіків, слабкий акумулятор і “плаваючі” тригери L2/R2, тому перед покупкою краще одразу закрити ці ризики питаннями. Варто уточнити, чи геймпад не відновлений, який дають строк на перевірку, як працює обмін при дефекті і чи можуть зробити короткий тест кнопок та стіків перед відправкою.
Також важлива упаковка, бо після жорсткої доставки кнопки інколи починають залипати. Якщо потрібне місце, де можна швидко подивитись наявність і без довгих переписок узгодити деталі, то мені підійшов варіант із магазином GameShop, там адекватно відповіли по комплектації і відправили джойстик на пс 4 https://game-shop.com.ua/ua/category...-playstation-4 без затягувань. Краще витратити 5 хвилин на уточнення, ніж потім грати з проблемним стіком і шукати ремонт.

Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ