Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.11.2025, 23:02   #1
ardzo
Местный

По умолчанию Де замовити розсувні вікна на терасу?

Хочу поставити розсувні вікна на терасу, але заплуталась у цінах. Одні компанії називають за метр квадратний, інші за систему повністю. Ще й матеріали різні: алюміній, пластик, скло без рам. Може, хтось ставив нещодавно і знає реальну вартість монтажу в Києві, щоб орієнтуватися перед замовленням.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.11.2025, 23:02   #2
Teer
Местный

Ми міняли вікна на дачній терасі два місяці тому. Порахували по площі, але ще впливає фурнітура, товщина скла й спосіб відкривання. У нас система на чотири секції, вийшло десь середній сегмент, бо брали загартоване скло й термопрофіль. Головне не гнатися за дешевизною, бо може повести ролики.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.11.2025, 23:02   #3
Калина
Местный

Я теж встановлювала влітку. Ціна коливається від кількох тисяч за квадрат, але це залежить від типу системи: розсувна або складна гармошкою. Ще раджу враховувати ущільнювачі від них залежить, чи не буде задувати. Ми ще зробили тонування, щоб сонце не сліпило, це трохи збільшило вартість, але комфорт зовсім інший.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.11.2025, 23:03   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Я теж встановлювала влітку. Ціна коливається від кількох тисяч за квадрат, але це залежить від типу системи: розсувна або складна гармошкою. Ще раджу враховувати ущільнювачі від них залежить, чи не буде задувати. Ми ще зробили тонування, щоб сонце не сліпило, це трохи збільшило вартість, але комфорт зовсім інший.
Можу порадити звернутися в компанію, де виготовляють та встановлятють розсувні вікна на терасу ціна https://www.designofglass.com.ua/tepli-rozsuvni-sistemi такі конструкції виглядають максимально прозоро, без важких рам, і при цьому добре ізолюють від вітру та шуму.
У них працюють досвідчені майстри, роблять точні заміри, підбирають фурнітуру під конкретну площу. Мені підібрали скло з антивідблиском, і тепер навіть у сонячну погоду видно краєвид без відблисків.
Ціна вийшла чесна, без прихованих платежів, усе прозоро прописали в договорі. Якщо хочеш подивитись приклади, вони є на їхньому сайті. З власного досвіду після установки простір виглядає легшим, світлішим, а догляд зводиться до протирання скла.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ