![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Доброго дня! Хтось із вас звертався до салону краси Tviy, який знаходиться в Києві? Які переваги має цей салон перед іншими? Мене дуже приваблюють процедури та вартість у цьому салоні. Як думаєте, варто чи ні відвідувати його? Буду вам дуже вдячна за надану інформацію.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Добрий день, відвідувала кілька разів цей салон краси. За рекомендацією подруг відвідала, хороший і нічого поганого я точно про нього сказати не можу. Можете теж відвідати для консультації цей салон. Тому що консультація тут надається безкоштовно, з косметологом для підбору домашнього догляду, а також безкоштовне лікування шрамів і рубців для жертв військових операцій при наявності медичного висновку і після попередньої консультації з фахівцем. Можете тут навіть звернутися за ручним масажем, який дозволяє масажисту оцінити стан тканин і підібрати відповідну техніку, а також регулювати інтенсивність рухів. Загалом, послуг дуже багато, і я вам раджу звернутися спочатку за консультацією.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|