![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Добрий день! Мені дуже цікаво дізнатися, скільки зараз коштує фарбування автомобіля? Кілька тижнів тому сталася невелика дорожньо-транспортна пригода. Сильних пошкоджень немає, але все-таки подекуди фарба злізла. Хотілося б відновити і тому мене цікавить, скільки може коштувати фарбування автомобіля.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Доброго дня, насправді, скільки вам може коштувати фарбування авто, зможуть сказати тільки фахівці в автомайстерні. Тому що їм потрібно оглянути ваш автомобіль, дізнатися, який дефект, чи потрібна ґрунтовка, шкурка та інші маніпуляції. Тільки після цього вам зможуть сказати, у яку суму обійдеться фарбування. Але я б не стала на вашому місці економити на такій процедурі. Краще звертатися до професійних майстрів, тоді процедура фарбування вашого автомобіля пройде якісно і без будь-яких неприємних моментів. Я думаю, що в Україні у нас чимало майстерень, які можуть зробити якісне фарбування автомобіля.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|