![]()  | 

| 
	|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Опции темы | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Местный 

| 

От думаю поставити на подвір’ї щось типу літньої кухні. Хочу, щоб була зона для гриля, умивальник і, можливо, трохи місця для приготування їжі. Але не знаю, де це замовити, щоб воно було не лише гарне, а й витримувало спеку, дощ і мороз. Шукаю варіанти онлайн, та гублюся серед купи пропозицій — більшість виглядає сумнівно. Може, хтось уже замовляв і може порадити перевірене місце?

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Местный 

| 

Розумію вашу проблему, зараз дійсно важко знайти баланс між якістю й ціною. Раджу подивитися вуличні кухні на сайті Grillex https://grillex.com.ua/category/kitchen/outdoor-kitchen . У них є як готові рішення, так і модульні системи, які можна зібрати під свої потреби. Матеріали преміум-класу — сталь, камінь, термостійке дерево. До того ж, сайт зручний, є фото, опис і навіть відеоогляди. А якщо треба консультацію, вони реально допомагають підібрати найкраще рішення під ваш двір. Я не раз радила цей магазин клієнтам, і всі залишилися задоволені якістю та сервісом. 

| 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |

| 

|