Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 29.10.2025, 22:02   #1
German333
Местный

По умолчанию Франке тектонайт чи гранітна мийка - що вибрати?

Не можу визначитися, що краще взяти: мийку Franke тектонайт чи гранітну. Хто мав досвід обох варіантів, підкажіть плюси і мінуси у використанні, чищенні, довговічності, зовнішньому вигляді та як вибрати оптимально для щоденного побуту.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.10.2025, 22:02   #2
Arkids
Местный

Мав обидва варіанти. Тектонайт легший, гладкий, не темніє і легше чиститься, але граніт твердіший і витримує сильні удари. На тектонайті дрібні подряпини практично непомітні, на граніті трохи видно. Для щоденного побуту зручніше тектонайт, особливо якщо важлива простота догляду.
Arkids вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.10.2025, 22:03   #3
Vkot
Местный

Після кількох років використання мийки Franke Тектонайт можу поділитися досвідом. Цей матеріал легкий, стійкий до подряпин і не темніє з часом. Мийка зберігає свій вигляд навіть при інтенсивному використанні, легко чиститься і не вбирає запахи. Щодо гранітних мийок, вони важчі, але дуже міцні та стійкі до високих температур.
Vkot вне форума   Ответить с цитированием
Старый 29.10.2025, 22:03   #4
gonshchik_petr
Местный

Після довгих роздумів я обрав мийку Франке тектонайт і можу чесно сказати, що це зручно. Вона не дряпається від ножів і каструль, плями від фруктів і кави легко прибираються. Навіть після гарячого посуду нічого не тріскається.
Якщо хочете подивитися конкретні моделі і порівняти, варто глянути ознайомитись із статею про мийки Франке тектонайт. Інформація допомогла визначитися з формою і глибиною, а потім вибрав за стійкістю поверхні. Раджу реально тримати увагу на тому, як легко мити і чи не залишає слідів вода, бо це критично при щоденному використанні.
gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ