![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Якщо виниають проблеми з серцем і тиском. Хочу знати, чи можна реально щось робити профілактично без ліків, щоб судини були в нормі? Хтось пробував вітаміни чи інші методи, і чи був ефект на здоров’я серця та тиск?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Зрозуміло, про що ви. Багато хто радить звертатися до лікаря одразу, бо проблема судин часто непомітна на початку, а самостійно її складно контролювати. Але деякі на форумі згадували, що полегшує стан легка фізична активність, правильне харчування та регулярне спостереження у спеціаліста.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Чесно, ситуація з судинами серйозна, тож не варто чекати. Декілька форумчанок писали, що вже після огляду у спеціаліста помітно легше. Плюс, контроль тиску і періодичні аналізи реально допомагають не пропускати момент, коли треба діяти.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Вітамін Д корисний для серця та судин https://detrimax.ua/profilaktika/ser...dinna-sistemi/ та важливий елемент для підтримки здоров'я серцево-судинної системи. Дефіцит цього вітаміну може призвести до підвищення ризику розвитку серцево-судинних захворювань.
Дослідження показують, що вітамін D3 сприяє покращенню функції ендотелію, внутрішнього шару судин, що впливає на їх еластичність та тонус. Це допомагає запобігати утворенню атеросклеротичних бляшок та покращує загальний стан судин.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|