![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу розкрутити сайт клініки, але бюджет дуже обмежений. Чи реально підняти трафік і записи без великих витрат? Не хочу вкладати в дорогі агентства, бо ризиковане. Підкажіть, з чого почати, щоб отримати видимий результат, нехай і повільний.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Можна, але треба вибрати пріоритетні заходи. Наприклад, базова SEO-оптимізація сторінок з ключовими запитами, мінімальний контент, що дає відповідь на запити пацієнтів. Спершу локальні ключі, Google Maps, відгуки. Деякі дрібні роботи можна робити самостійно або через фрилансерів. Важливо не витрачати на все підряд.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я пробував аналогічне: зробив технічний аудит, виправив помилки, настроїв Title/Meta, підбирав ключі з низькою конкуренцією. Писав статті для блогу клініки на непопулярні запити, публікував на місцевих форумах і соцмережах зі згадкою локації. За кілька місяців зросло 30-50 % відвідувачів. Крім того — лінки мінімально (до 2–3 місяці) від сумірних локальних сайтів. Так працює з «низьким бюджетом».
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Рекомендую підхід із трьома рівнями. По-перше, замовляв просування сайту медичної тематики https://uaateam.agency/services/posl...ichnih-saytiv/ у компанії UaaTeam, тому маю порівняння: деякі речі краще взяти під контроль самостійнo.
По-друге, окресліть цільові запити (гео + симптоми, послуги), зробіть списoк 30–50 ключів і впровадьте їх по сторінках. По-третє, працюйте з внутрішніми факторами - швидкість, адаптивність, структура, семантика. По-четверте, залучайте локальні зовнішні посилання від церков, клубів, локальних ЗМІ - не кількість, а якість важлива. Якщо вийде тримати ці базові речі - отримаєш поступовий приріст навіть без великого бюджету. |
![]() |
![]() |
![]() |