![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Всім привіт! Маю направлення на комп’ютерну томографію з контрастом. Трохи хвилююся, бо чув, що така процедура може шкодити ниркам. У мене колись були проблеми з підвищеним креатиніном, тож тепер не знаю, чи безпечно робити. Може, хтось із вас стикався з такою ситуацією? Чи завжди перед КТ потрібно здавати аналізи, і що робити, якщо є проблеми з нирками? І ще цікавить, чи сильно відрізняється ціна звичайної томографії та тієї, що з контрастом.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Вітаю! Ваші побоювання цілком зрозумілі. Дійсно, контрастна речовина виводиться через нирки, тому обов’язково потрібно здати аналіз на креатинін, щоб лікар оцінив функцію нирок. Якщо показники будуть у нормі, то процедура безпечна. Якщо ж є відхилення, лікар може запропонувати інший метод діагностики. Стосовно вартості — контрастне дослідження коштує дорожче, бо додається ціна самого препарату та додаткові дії персоналу. Подивіться офіційні тарифи тут: кт з контрастом київ ціна . Там чітко вказані всі варіанти, і можна розрахувати фінансово. У мене була схожа ситуація, я пройшов у HBMedical, і все пройшло добре. Лікарі дуже уважно пояснили кожен крок, що зняло всі мої страхи.
|
![]() |
![]() |
![]() |