![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Що скажете про басейни з поліпропілену? Порадьте мені компанію до якої краще звернутись для встановлення такого басейну?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я обрав один із басейнів поліпропіленових і дуже задоволений. Прості в монтажі, довговічні, не вимагають складного догляду. Встановлював через компанію https://7pool.com.ua/ хлопці приїхали, все зробили швидко й акуратно. Басейн стоїть уже другий сезон і ніяких нарікань. Можу впевнено радити їх.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Ми ставили басейн із поліпропілену минулого літа — і досі задоволені! Виглядає сучасно, догляд простий, а головне — швидко монтується і добре тримає форму. Матеріал приємний на дотик, не слизький, і не потребує складного обслуговування.
Щодо компанії — ми звертались до місцевих виробників, які мають досвід саме з поліпропіленом. Дуже важливо, щоб вам зробили не тільки сам басейн, а й якісну підготовку основи, правильне підключення фільтрації та подальший супровід. Якщо хочете — можу поділитись контактами тих, хто робив нам, або підказати, на що звернути увагу при виборі |
![]() |
![]() |
![]() |