Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 13.09.2025, 10:23   #1
ForeVeR
Пользователь

По умолчанию Хочу дізнатися

Хочу дізнатися

Последний раз редактировалось ForeVeR; 13.09.2025 в 10:41.
ForeVeR вне форума   Ответить с цитированием
Старый 13.09.2025, 10:24   #2
BOND 007
Пользователь

Я вже випробував декілька сервісів, передусім той, що має хороші відгуки і швидкість зарахування коштів. Одного разу, коли треба було терміново сплатити курс англійської, звернувся до одного МФО, заявка пройшла за хвилини, гроші на картці через півгодини. Ставка була трохи вища, ніж в умовах банку, але за екстрену потребу, виправдано. Також мені сподобалися промокоди, які давали знижку на першу позику, це допомогло зменшити переплату.
BOND 007 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 13.09.2025, 10:26   #3
DragonHunter
Пользователь

Моя ситуація була така, мав кілька варіантів сервісів, порівнював їх. Усі пропонували швидку позику на карту, але що важливо, один з них обіцяв 0,01 % на день для нових клієнтів, а інший трохи вищу ставку, але без комісії за видачу. Я обрав той, у якого комісія мінімальна, навіть якщо відсоткова ставка виявилася трохи вища, бо в кінцевому рахунку переплата вийшла більш прогнозованою. Гроші отримав за хвилин 20, усе прозоро, жодних сюрпризів, окрім що коли потрібно продовжувати строк, ціна зростає, але я такого не дозволив. Якщо брати, то лише з чітким планом повернення, та з умовою, що можна продовжити строк чи реструктуризувати без надто великих штрафів.
DragonHunter вне форума   Ответить с цитированием
Ответ