![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Хочу дізнатися
Последний раз редактировалось ForeVeR; 13.09.2025 в 10:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Я вже випробував декілька сервісів, передусім той, що має хороші відгуки і швидкість зарахування коштів. Одного разу, коли треба було терміново сплатити курс англійської, звернувся до одного МФО, заявка пройшла за хвилини, гроші на картці через півгодини. Ставка була трохи вища, ніж в умовах банку, але за екстрену потребу, виправдано. Також мені сподобалися промокоди, які давали знижку на першу позику, це допомогло зменшити переплату.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Пользователь
|
![]()
Моя ситуація була така, мав кілька варіантів сервісів, порівнював їх. Усі пропонували швидку позику на карту, але що важливо, один з них обіцяв 0,01 % на день для нових клієнтів, а інший трохи вищу ставку, але без комісії за видачу. Я обрав той, у якого комісія мінімальна, навіть якщо відсоткова ставка виявилася трохи вища, бо в кінцевому рахунку переплата вийшла більш прогнозованою. Гроші отримав за хвилин 20, усе прозоро, жодних сюрпризів, окрім що коли потрібно продовжувати строк, ціна зростає, але я такого не дозволив. Якщо брати, то лише з чітким планом повернення, та з умовою, що можна продовжити строк чи реструктуризувати без надто великих штрафів.
|
![]() |
![]() |
![]() |