![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Мами, хто де купує дитячі пюре? У магазинах залишки старих партій, упаковки пом’яті, і я боюся давати дитині. Хочу онлайн-магазин, де можна бути впевненим у свіжості і якості продукту.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Ми теж проходили через це. Часто на полицях лежить продукція місяцями, і термін придатності майже закінчується. Купую онлайн там, де видно дату виробництва і склад. Герметична упаковка і відсутність пошкоджень обов’язково.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Додаю, що важливо звертати увагу на текстуру і колір. Натуральне пюре має однорідну консистенцію, без грудок, запах приємний, без сторонніх нот. Малюку легше їсти свіже, тому купую невеликі пачки і перевіряю склад: без ароматизаторів, без барвників, без підсолоджувачів.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Пюре розчиняються рівномірно, запах натуральний, колір однорідний, без грудок. Одного разу я уточнювала дату партії менеджери надіслали фото і підтвердили, що продукт свіжий. Дитина їсть охоче, ніяких реакцій чи проблем зі шлунком не було. Замовляю як на щоденне використання, так і в дорогу упаковка зручна. Тут видно, що продукт зберігають правильно, умови дотримані, а сервіс справді працює. Для мене цей магазин став єдиним джерелом, де можна купувати пюре для малюка без ризику і хвилювань.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|