Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 21.12.2024, 12:01   #1
Мартын
Местный

По умолчанию новые позы в сексе

Ищу глубокие статьи о вариациях позы 69. Есть ли у кого полезные ссылки или личный опыт?
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.12.2024, 14:38   #2
Teer
Местный

Знаете, я искал вариации поза 69 и нашел настоящее сокровище на medow.club. Сайт полон качественной информации и интересных идей. Особенно впечатлила статья "15 необычных вариаций позы 69 для усиления удовольствия". Теперь у меня есть масса новых идей для экспериментов!
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.03.2025, 11:39   #3
oldfasi
Местный

Привіт усім! Хочу поділитись своїм досвідом використання парфумів з феромонами https://poltavawave.com.ua/p/parfumi...stannia-850879 спочатку скептично ставилася до цієї ідеї, але після кількох спроб зрозуміла, що це дійсно може допомогти в інтимних відносинах. Перш за все, парфуми з феромонами можуть підсилити природну привабливість, що додатково стимулює емоційний зв’язок між партнерами. Я помітила, що в таких відносинах ставлення стало більш відкритим, а взаєморозуміння значно покращилось. Це чудовий спосіб додати трішки магії в буденне життя. Одним з плюсів є те, що запах феромонів сприяє підвищенню впевненості у собі, тому навіть якщо ви відчуваєте тривогу перед зустріччю, можна спробувати використати такий парфум, щоб відчути себе впевненіше. Звісно, є і певні мінуси: треба бути уважним до того, який аромат обираєш, оскільки деякі феромони можуть викликати алергічні реакції. Але в цілому я вважаю, що це варто спробувати, особливо якщо хочеш урізноманітнити свої стосунки.
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.04.2025, 13:39   #4
Tappy
Местный

Хочу зробити незвичайний подарунок коханій людині, щось інтимне, але водночас стильне. Чи є магазини з естетичними інтимними товарами?
Tappy вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.04.2025, 13:40   #5
Joss
Местный

О, я знаю чим допомогти. Заглянь у Но Табу https://aaaa.in.ua/uk/odezhda-dlya-s...-eroticheskoe/ тут є все від одягу до парфюмів. Це не просто магазин для дорослих, а справжній бутик задоволення. Там є елегантна еротична білизна, унікальні аксесуари та все, що допоможе зробити сюрприз особливим. Дизайн продукції витончений, а якість на висоті!
Joss вне форума   Ответить с цитированием
Ответ