![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт, колеги! Останнім часом помічаю, що емоції часто беруть гору під час торгівлі, і це призводить до небажаних втрат. Розумію, що потрібно якось краще контролювати ризики, але не знаю, з чого почати. Може, хтось поділиться своїм досвідом або порадить якісь інструменти чи стратегії для ефективного управління ризиками?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Знаю, про що ти говориш. Сам колись стикався з подібною проблемою. Можу порадити звернути увагу на Ризик-менеджер від Gerchik & Co. Це унікальний сервіс, який автоматично контролює ризики під час торгівлі. Ти сам задаєш допустимий відсоток збитку на одну угоду, день або місяць, а система стежить, щоб ти не перевищував ці ліміти. Це допомагає уникнути емоційних рішень і тримати торгівлю під контролем. Підключити "Ризик-менеджер" можна безкоштовно в особистому кабінеті на сайті Gerchik & Co. Особисто мені цей інструмент дуже допоміг дисциплінувати торгівлю і зменшити втрати. Рекомендую спробувати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую за пораду! Звучить цікаво, особливо можливість автоматичного контролю ризиків. Обов'язково ознайомлюсь із "Ризик-менеджером" від Gerchik & Co і спробую його в роботі. Сподіваюся, це допоможе мені краще контролювати емоції та покращити результати торгівлі.
|
![]() |
![]() |
![]() |