![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Новичок
|
![]()
Перед укладенням договору хочу переконатися в активності ФОП партнера. Хтось може підказати, де це перевірити? Потрібно зробити все максимально офіційно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Мій досвід показує, що перед укладенням договору з ФОП важливо перевірити його активність. Я звертався до податкової служби для отримання інформації про підприємця. Це дозволяє переконатися, чи має він діючий статус і чи виконує зобов’язання перед державою. Також можна запитати у самого партнера про наявність документів, що підтверджують його активність, таких як податкові декларації або відомості з Єдиного реєстру платників податків. Це все необхідно робити для того, щоб уникнути юридичних проблем у майбутньому та забезпечити максимальну офіційність співпраці.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Я нещодавно почала співпрацювати з новим контрагентом і вирішила зробити перевірку фоп безкоштовно https://edrpou.ubki.ua/ua тут. Зазвичай це займає багато часу, але цього разу все було набагато простіше. Зайшла на сайт, і за кілька хвилин знайшла всю необхідну інформацію. Мене здивувало, що перевірка абсолютно безпроблемна! Це велика перевага, бо зазвичай такі послуги вимагають додаткових витрат. Завдяки цьому я змогла швидко вирішити питання і продовжити роботу. Дійсно зручний сервіс!
|
![]() |
![]() |
![]() |