Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 08.12.2023, 08:37   #1
Игорь Данилов
Местный

По умолчанию Ремонт та сантехніка

На якому ресурсі інноваційні моделі сантехніки зі знижками?
Игорь Данилов вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.12.2023, 14:57   #2
АнтиповаАня
Местный

Найкращі інноваційні моделі сантехніки зі знижками можна знайти на сайті miraggio.ua .Цей ресурс пропонує широкий асортимент сучасних та високотехнологічних сантехнічних рішень за доступними цінами. Miraggio.ua відомий своєю різноманітністю товарів, включаючи змішувачі, душові кабіни, унітази та інші продукти від провідних виробників.Завдяки постійним акціям та знижкам, що пропонуються на даному сайті, покупці мають можливість придбати високоякісні товари за привабливими цінами. Рекомендуючи сайт, ви отримаєте не тільки доступ до сучасних рішень у сфері сантехніки, а й упевненість у надійності та якості пропонованих товарів.
АнтиповаАня вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2024, 15:08   #3
vogik
Местный

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, де знайти якісний душовий трап? Хочу, щоб був стильний і функціональний, бо в мене маленька ванна, і потрібно, щоб все виглядало гарно і не засмічувалося. Дякую!
vogik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.10.2024, 15:09   #4
Tappy
Местный

Класно, що задумався про душовий трап! Коли обираєш, звертай увагу на розмір і матеріал – нержавійка завжди в моді! Також читай відгуки про виробника. Я б рекомендував заглянути в магазин «Артесан» https://artesan.ua/category/showerzo...ij-kanal-trap/ у них великий вибір сантехніки та комплектуючих, і хлопці знають свою справу! Спеціально для маленьких ванн є варіанти з низьким профілем, що ідеально впишуться в простір.

Tappy вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.10.2024, 12:25   #5
Joss
Местный

А які меблі краще за все купити в ванну?
Joss вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.10.2024, 12:26   #6
chernyavyy
Местный

Однозначно, якщо ви обираєте перевірений магазин, такий як "Дім Інтер'єру" https://dim-interior.com.ua/santehni...-vannu-kimnatu тозможете обрати класні меблі для ванної кімнати. Я сам купував там меблі для ванної онлайн, і залишився дуже задоволений. У них зручний сайт з докладними описами товарів та великим вибором. Я замовив тумбу, і мені сподобалось, що можна було вибрати колір і стиль. Доставка була швидкою, а меблі прийшли в чудовому стані. Упаковка була дуже надійною, тому не було ніяких пошкоджень.
chernyavyy вне форума   Ответить с цитированием
Ответ