![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Пользователь
|
![]()
Мене турбує те, що я не чую, як раніше, і це серйозно впливає на мою роботу і соціальне життя. Я вже пробував різні способи, але не можу знайти те, що потрібно. Може хтось знає, де можна замовити якісний слуховий апарат?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Коли я вирішив замовити слуховий апарат для бабусі, я намагався вибрати найкращий варіант. Зміг підібрати слуховий апарат внутрішньоканальний тут за адекватною ціною. Цей пристрій справді виправдав всі очікування. Його компактний розмір та простота в управлінні зробили життя бабусі набагато комфортнішим. Важливо, що він має функцію автоматичного регулювання звуку, що дуже зручно. Батареї тримаються довго, і апарат не потребує частого обслуговування. Бабуся тепер знову чує всі звуки навколо, що робить її життя яскравішим.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
дійсно якісний слуховий апарат і навіть із налаштуваннями від слухопротезиста ми замовляли через клініку хорошого слуху Беттертон https://bettertone.com.ua/uk/slukhovi-aparaty/ в Києві на Дарниці, і дуже зручно що біля дому все і швиденько все зробили за що подяка лікарям
|
![]() |
![]() |
![]() |