Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Спорт, активный отдых, туризм

Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия.

Ответ

Опции темы
Старый 11.03.2020, 11:41   #1
танюша28
Местный

По умолчанию Готель у Львові Едем

Доброго дня. Дуже люблю подорожувати по Україні. Часто буваю в місті поезії, культури і романтики., Вузькі вулички, мене тягнуть, думаю всі здогадалися що це місто Львів. Зупиняюся зазвичай в готелі Едем https://hotel-edem.lviv.ua дуже гарне розташування готелю в самому центрі Львова, що дозволяє відпочинок провести ідеально, відмінний сервіс, затишні номери. Забронювати можна на їхньому сайті в інтернеті не сплачуючи додаткову суму за бронь, був у мене такий випадок коли забронювала номер, за однією ціною а на самій справі іншу суму назвали. Тут все чітко. Якщо ви хочете ідеальний відпочинок у Львові, подбай про комфортне житло.
танюша28 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.04.2026, 14:56   #2
новая
Местный

Планую невелику поїздку за місто і думаю, де краще зупинитися біля Львова, щоб не їхати далеко, але й не залишатися серед міського шуму. Хотілося б знайти місце з гарною природою, можливо, з якимись активностями на території, щоб не нудьгувати ввечері. Чи є перевірені варіанти, де можна комфортно пожити кілька днів і не відчувати, що це типовий готель без душі?
новая вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.04.2026, 15:08   #3
терлям
Местный

Коли шукав щось подібне для себе, випадково натрапив на кінноспортивний комплекс Equicor, і це було доволі приємне відкриття. Територія там велика, багато простору для прогулянок, і взагалі відчувається, що місце створене не поспіхом, а з ідеєю. Спочатку розглядав різні готельні комплекси під львовом , але більшість із них виглядали або надто стандартно, або перевантажено розвагами, які мені були не потрібні. Тут же все більш спокійно і природно, без зайвого галасу, що для мене стало вирішальним фактором. Можна просто гуляти, спостерігати за кіньми або провести час на свіжому повітрі без натовпу людей. Обслуговування приємне, без надмірної офіційності, що теж додає відчуття домашнього відпочинку. Після кількох днів там реально відчуваєш, що перезавантажився і відпочив не тільки фізично, а й емоційно.
терлям вне форума   Ответить с цитированием
Ответ