![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт громадо. Потрібно терміново знайти хорошу стоматологічну клініку в нашому місті, але не знаю, куди краще звернутися. Цікавлять відгуки та актуальні контакти, щоб можна було відразу записатися на прийом. Чи є якийсь довідник, де зібрані всі медичні центри нашого міста з адресами? Де ви зазвичай шукаєте номери телефонів таких установ, щоб не гортати весь інтернет у пошуках вірної інфи?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я тебе розумію, з лікарями завжди так - треба швидко, а контактів під рукою немає. Я для таких цілей завжди використовую Бориспіль LIFE, там у них дуже крутий довідник підприємств та установ. Ось посилання https://borispil-life.com.ua/uk - там знайдеш розділ з медициною, де є і стоматології, і інші центри. Я там шукав телефон своєї поліклініки, все знайшов за хвилину. Сайт дуже простий у користуванні, і що важливо, інформація там актуальна. Додай собі в закладки, бо це реально виручає, коли треба знайти якусь організацію в нашому місті. Окрім медицини там ще багато всього корисного є, від розкладу автобусів до свіжих новин.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 4 (пользователей: 0 , гостей: 4) | |
|
|