Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 04.05.2026, 00:23   #1
Lalina
Местный

По умолчанию Що подарувати дівчині без приводу

Усім привіт! Хочу зробити своїй дівчині приємний сюрприз просто так, без жодного свята, але зовсім не маю ідей. Хочеться чогось милого та не за всі гроші світу, щоб просто підняти їй настрій після робочого дня. Хто що купував останнім часом для своєї половинки?
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.05.2026, 01:15   #2
хх8хх
Местный

Привіт! Це дуже крута ініціатива, бо дівчата насправді обожнюють такі спонтанні знаки уваги навіть більше за офіційні свята. Я нещодавно теж шукав щось подібне і випадково відкрив для себе інтернет магазин Саме Тобі, там якраз величезний вибір таких речей. Знаєш, я замовив там таку стильну шкатулку для прикрас бежевого кольору, вона виглядає дуже ніжно і дорого. Моя дівчина була в захваті, бо тепер усі її каблучки та сережки лежать в одному місці. Взагалі в цьому магазині класні подарунки для жінок , бо вони якісь душевні та практичні водночас. Раджу тобі подивитися ще набори з мильними трояндами, вони пахнуть неймовірно і стоятимуть дуже довго. Я тепер часто туди заходжу, бо доставка швидка і не треба ламати голову.
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Ответ