Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Транспорт

Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения.

Ответ

Опции темы
Старый 21.01.2026, 11:11   #1
Builder
Местный

По умолчанию Де взяти розтяжки на навіску Скаут

Добрий день, обірвало ліву розтяжку навіски на Скауті 244, коли тягнув важкий плуг по сухому грунту. Оригінальні наче тонкуваті, хотілося б щось міцніше знайти, щоб знову не лопнули. Хтось пробував ставити від більших моделей чи можливо є посилені варіанти? Де зараз можна замовити якісні деталі з доставкою по Україні? Можливо є якісь перевірені магазини з асортиментом під ці трактори?
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.01.2026, 11:29   #2
Teer
Местный

На Скаутах навіска це слабке місце, особливо якщо грунт важкий, метал там іноді не витримує ривків. Можна спробувати підібрати від 404 моделі, вони трохи товщі, але треба дивитися по кріпленнях. Взагалі, краще брати нормальні заводські запчастини до тракторів Scout (Скаут), бо самопал може вирвати разом з корпусом моста.
Я бачив гарні варіанти розтяжок на Техномодулі, там якраз є під 244-404 моделі з нормальними різьбами. Головне не перетягувати їх занадто сильно, щоб був невеликий люфт, тоді метал не так напружується.
Ще перевір стан яблук на центральному гвинті, бо якщо там виробітка велика, то навантаження на розтяжки йде нерівномірне. Буває, що люди самі наварюють арматуру, але я б не радив, бо виглядає це жахливо і надійності нуль...
А ти плуг як налаштовуєш, п’ятка нормально йде чи заривається занадто глибоко?
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.01.2026, 11:49   #3
Builder
Местный

Цитата:
Сообщение от Teer Посмотреть сообщение
А ти плуг як налаштовуєш, п’ятка нормально йде чи заривається занадто глибоко?

Плуг наче налаштований правильно, але грунт у нас такий, що іноді каміння трапляється, от і рве метал. Наварювати нічого не хочу, згоден, що краще купити нормальну деталь і не колгоспити.

Гляну в Техномодулі ті розтяжки, сподіваюся, вони міцніші за мої старі. Дякую за пораду щодо люфту, мабуть я їх таки перетягнув трохи минулого разу.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ