![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Думаю замінити мийку на кухні, але не можу вирішити, що вибрати. Нержавійка чи композитна легше чиститься? Хочу, щоб не було постійних плям від води та не доводилось витрачати купу часу на догляд. Хтось реально користувався обома варіантами і може сказати, яка практичніша в повсякденніі?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Нержавійка сильно брудниться, якщо не витирати після кожного миття. Легко дряпається металевими губками. На композиті залишається менше плям, жир теж змивається простіше. Але є нюанс, композит чутливий до високих температур, кип’яток може пошкодити поверхню.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Досвід показує, що нержавійка довше виглядає як нова, якщо протирати після кожного миття. Плями від води на ній з’являються часто, але можна користуватись спеціальними засобами для металу, і тоді проблем немає. Композит теж хороший, особливо темного кольору.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Якщо хочеш реально зменшити час на чистку, раджу дізнатись інформацію про мийку з нержавійки
Я порівнював варіанти, і нержавійка з якісної сталі виявилась практичнішою, бо не боїться гарячої води та посудомийки. Там ще можна знайти моделі з текстурою, що менше помітна від води. Композит простіше мити швидко, але він не терпить сильного нагріву, деякі плями можуть залишитись, якщо залишити на ніч. Краще вибирати нержавійку з матовою або сатиновою поверхнею, інакше кожен слід буде видно. Також важливо перевірити товщину металу, тонка деформується, товста тримає форму і довше служить.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|