Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 15.07.2025, 14:11   #1
Teer
Местный

По умолчанию Хороші онлайн-курси для дітей

Хто знає хороші онлайн-курси для дітей для вивчення англійської? Хочу, щоб уроки були інтерактивними, щоб дитина не нудьгувала і щоб навчання проходило в ігровій формі.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.07.2025, 14:12   #2
ardzo
Местный

Ми шукали щось подібне, але, на жаль, багато платформ не відповідають таким вимогам. Вони часто пропонують стандартні курси, де потрібно просто виконувати вправи і запам’ятовувати слова. Такі уроки не завжди цікаві для дітей, і вони швидко втрачають інтерес.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.07.2025, 14:12   #3
Калина
Местный

Ми намагалися знайти онлайн-курси з цікавою методикою, але часто стикаємось з тим, що уроки або занадто прості, або занадто складні для нашої дитини. Дуже важливо, щоб матеріал був доступний, але при цьому не надто нудний.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.07.2025, 14:13   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Ми намагалися знайти онлайн-курси з цікавою методикою, але часто стикаємось з тим, що уроки або занадто прості, або занадто складні для нашої дитини. Дуже важливо, щоб матеріал був доступний, але при цьому не надто нудний.
Я дуже раджу спробувати "Мапсі". Це англійська онлайн для дітей яка пропонує інтерактивні заняття з англійської мови для дітей. Всі уроки проводяться в форматі "один на один" з викладачем, що дозволяє кожній дитині отримувати увагу саме на її рівень та інтереси. Вони використовують ігри, відео, пісні та інші інтерактивні інструменти, щоб зробити навчання захоплюючим.
Моя дитина почала з нетерпінням чекати кожного заняття і навіть активно почала використовувати нові слова в повсякденному житті. Це дуже допомогло їй швидше освоїти англійську, і я бачу значний прогрес.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Ответ