Цитата:
Сообщение от Jasmin
Доброго дня! Хочу знайти зручний і перевірений сервіс для пошуку постачальників і партнерів по Україні для свого малого бізнесу. Важливо, щоб були актуальні контакти і можна було швидко зв’язатися. Хтось користувався такими платформами? Що порадите для ефективного пошуку?
|
Можу порадити UA-REGION -
https://www.ua-region.com.ua/ Це велика всеукраїнська база, де можна швидко знайти компанії з різних галузей — від малого бізнесу до великих підприємств. У профілях завжди є актуальні контакти, інформація про керівників і регіональна прив’язка, що дуже допомагає у швидкому пошуку потрібних партнерів. Зручні фільтри дозволяють легко відсіяти непотрібні варіанти і зосередитися саме на тих компаніях, які відповідають вимогам. Крім того, на UA-REGION можна створити розширений профіль своєї компанії та замовити рекламу, що допомагає виділитися серед конкурентів і залучити більше клієнтів. Завдяки цьому сервісу процес пошуку постачальників став для мене набагато простішим і швидшим, що позитивно вплинуло на розвиток бізнесу. Рекомендую всім, хто шукає надійних партнерів і хоче зекономити час на пошуках.