Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 25.06.2025, 01:11   #1
Evo
Местный

По умолчанию Часто у відрядженнях, квартира лишається без нагляду — що по охороні порадите?

Може, хтось стикався з подібним. Ми з чоловіком живемо в Києві, обидва працюємо в сфері івентів, часто їздимо у відрядження. Буває, по тижню нема вдома. У під’їзді вже був один випадок — у сусідів з першого поверху зламали двері, винесли техніку, і всі тепер на нервах. Ми свою квартиру закриваємо як можемо, але все одно неспокійно. Камери є тільки на сходах, сигналізації нема. От реально — що краще поставити, щоб і нас не обікрали, і щоб ми могли все контролювати дистанційно?
Evo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 01:12   #2
Builder
Местный

Ми з дружиною теж працюємо в дорозі — я айтішник, вона займається фото й зйомками, постійно їздимо то Харків, то Одеса, то Львів. У нас був випадок: повертаємось додому після трьох днів відсутності, а замок зламаний, двері трохи відкриті… Добре, що спрацював сувальдний, але страшно стало капець. Після цього почали думати про охорону. Хочеться щось сучасне, не просто “віконце на дверях”, а щоб із додатком, з миттєвим реагуванням, без фокусів. Якщо у когось є досвід — поділіться, будь ласка.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 01:13   #3
Tisha
Местный

Я теж часто виїжджаю, і в мене квартира стоїть пусткою. Коли хтось дзвонить у двері й ніхто не відкриває, одразу зрозуміло — вдома нікого нема. А далі справа часу. Сусідка сказала, що бачила, як якийсь чоловік крутився біля наших дверей. Я після того почала нервувати. Пробувала сама щось шукати — сигналізації, датчики, камери. Але більшість або складні, або не зрозуміло, чи взагалі хтось приїде, якщо щось спрацює. А я не можу постійно сидіти на телефоні, тим більше, коли в іншому місті.
Tisha вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.06.2025, 01:14   #4
Zizi
Местный

У нас така ж історія була — часто на роботі в роз’їздах, вдома нікого. Після того, як у будинку почали зникати речі з комор і лізли у квартиру поверхом нижче, ми з дружиною звернулись до компанії ОіБ https://oib.com.ua/ Вони спеціалізуються на охороні квартир, офісів, будинків — усе чітко. Поставили датчики на двері й вікна, сигналізацію, підключили все до пульта охорони. Найкрутіше — що можна керувати через мобільний додаток “Поруч”. Навіть якщо ми за 300 км, я бачу статус системи, можу сам поставити чи зняти з охорони. Якщо хтось намагається проникнути — миттєво спрацьовує сигнал, і група виїжджає автоматично. Реагують реально за лічені хвилини. Ми пробували — працює. Зараз, навіть коли по тижню не буваємо вдома, спимо спокійно. Дуже рекомендую — не просто “сигналка”, а реальна безпека. І все офіційно, із звітами й нормальним сервісом.

Старый 06.07.2025, 21:22   #5
Hamon
Местный

Нещодавно мені довелося вирушити у тривале відрядження, і я замислився над тим, як забезпечити максимальну безпеку свого житла під час відсутності. Звичайні механічні замки вже не викликають довіри, особливо з огляду на сучасні загрози та зростання кількості квартирних крадіжок. Тому вирішив не ризикувати та перейти на сучасні технології. Після недовгого пошуку зупинився на електромеханічних замках, які поєднують у собі зручність користування та високий рівень захисту. Замовляв усе на сайті https://locksmith.com.ua/product-cat...anichni-zamki/ — там дійсно великий вибір, детальні описи та зрозуміла навігація.
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Ответ