![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Останнім часом почала помічати, що зір трохи погіршився: очі швидко втомлюються, з’являється почервоніння, іноді навіть печіння, а наприкінці дня здається, що в очах "пісок". Роблю перерви, намагаюсь використовувати фільтри для екранів, але ситуація не сильно покращується. Можливо, хтось стикався з подібним? Що ви порадите для підтримки зору? Чи є сенс приймати якісь вітаміни або добавки для очей?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У мене була дуже схожа ситуація – постійна робота з ноутбуком давала про себе знати: втома, сухість, навіть легке зниження гостроти зору. Я теж довго шукав ефективний засіб і натрапив на Оптілід, який знайшов тут. Це справжня знахідка! Це не просто вітаміни, а комплексний підхід до підтримки очей. Завдяки вмісту антиоксидантів, він реально зменшує втому, а ще покращує кровообіг у сітківці. Я почав приймати Оптілід і десь через тиждень уже помітив, що очі стали менше втомлюватися, зникло відчуття "піску".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
У мене також така проблема. Хочу проконсультуватися в Дніпрі з цього приводу.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Якщо потрібен хороший офтальмолог Дніпро https://www.centrzoru.dp.ua/ — звертайся в клініку Центр Зору. Там працюють справжні професіонали, які допоможуть з будь-якими проблемами зі зором. Я сам там лікувався, проходив консультацію і навіть лазерну корекцію — все на високому рівні, лікарі уважні, обладнання сучасне. Рекомендую, якщо хочеш дійсно якісну допомогу.
|
![]() |
![]() |
![]() |