Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 27.02.2024, 21:49   #1
Вена
Местный

По умолчанию Жіночий одяг

Підкажіть брендовий магазин одягу, хочеться вже прикупити обновки та щось придбати якісне і стильне на весну.Можливо десь ще й знижки та акції є, буду вдячна і за відгуки.
Вена вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.02.2024, 22:10   #2
provesor
Пользователь

Я не можу так сказати який бренд подобається чи ні. Якщо мені річ сподобалась, я її замовлю. Якщо ні, то звісно пройду мимо, навіть якщо то дорогий бренд.
provesor вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.02.2024, 22:33   #3
Мальвинка
Местный

Подобається londi інтернет магазин брендового жіночого одягу, дуже задоволена якістю, не раз вже замовляла. Завжди швидка доставка, зручна оплата, також можна придбати білизну. Як варіант підійде до 8 березня на подарунок рідним чи подрузі, або можна взяти подарунковий сертифікат.
Мальвинка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 28.02.2024, 18:42   #4
Arnika
Местный

Всім привіт) Досить гарний вибір жіночого одягу ось в цьому магазині https://f.ua/. Колись цей сайт мені порадила подруга і тепер для мене це одний з найулюбленіших магазин одягу. Часто купую тут обновки. Моя рекомендація!
Старый 18.05.2025, 10:44   #5
Anton
Местный

Підкажіть де продається гарний жіночий одяг?
Anton вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.05.2025, 13:23   #6
Nikki_23
Местный

Решила написать отзыв, потому что Umall действительно стал моим открытием. Это украинский маркетплейс https://umall.ua/ru/, где легко найти то, что нужно, не тратя кучу времени. Плюс — много локальных брендов, о которых раньше даже не знала. Особенно удобно заказывать вещи для дома — постельное, текстиль, посуду. Всё приходит аккуратно упакованным, без задержек. Приятно, что есть альтернатива более раскрученным, но дорогим платформам.
Nikki_23 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 20.05.2025, 13:23   #7
Varvara
Местный

На сайті українського бренду NUE продається дизайнерський жіночий одяг https://nue-studio.com.ua/ Асортимент магазину охоплює все необхідне для модного гардероба — від ефектних суконь і топів до витончених жакетів, стильних спідниць, штанів, а також нижньої білизни, купальників, аксесуарів та навіть прикрас. Особлива увага приділяється якості речей: одяг NUE виготовляється з натуральних тканин, з великою кількістю елементів ручної роботи, що надає кожній речі унікальності та розкішного вигляду. Це не просто повсякденний одяг — це дизайнерські образи, які легко адаптуються до різних подій: вечірки, світські заходи або стильне повсякдення.
Varvara вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.07.2025, 18:55   #8
АнтиповаАня
Местный

Шукала стильні та зручні штани і знайшла ідеальний варіант на https://www.stimma.com.ua/catalog/zh.../bryuki/seryy/ Замовила сірі брюки — посадка ідеальна, тканина якісна, носити одне задоволення. Доставка була швидкою, а підтримка допомогла з розміром. Тепер рекомендую друзям і сама повертаюся за новими покупками.
АнтиповаАня вне форума   Ответить с цитированием
Ответ