Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Обсуждение товаров и услуг

Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п.

Ответ

Опции темы
Старый 08.08.2024, 12:16   #1
barine
Местный

По умолчанию Юридична консультація щодо спадщини

Привіт усім! Шукаю адвоката у Вінниці, який добре знається на справах щодо спадщини. Виникла ситуація з розподілом спадщини після смерті родича, і є багато питань, на які потрібні відповіді. Буду вдячний за рекомендації юристів, які спеціалізуються на цьому.
barine вне форума   Ответить с цитированием
Старый 08.08.2024, 12:18   #2
Oksim
Местный

Привіт! Хочу запропонувати вам звернутися до адвоката Малика Олександра Володимировича. Його послуги адвоката у Вінниці https://www.malyk.com.ua/ охоплюють широкий спектр юридичних питань, включаючи справи щодо спадщини. Кілька місяців тому мені теж довелося стикнутися зі складнощами у спадковій справі, і звернення до нього стало правильним рішенням. Він з великою увагою та професіоналізмом підійшов до вирішення мого питання, надав детальні консультації та допоміг уникнути багатьох потенційних проблем. Зважаючи на його досвід та позитивні відгуки клієнтів, вам варто розглянути такий варіант. Сподіваюся, що це допоможе вам знайти необхідного фахівця.

Oksim вне форума   Ответить с цитированием
Ответ