|
29.11.2023, 22:06 | #1 |
Местный
|
Медичні послуги
Зараз не всі люди мають можливість відвідувати поліклініку чи лікарню на щоденній основі, і в такому разі найкращим варіантом буде викликати медперсонал додому. Медичний центр «Медсестра» ви зможете обрати лікаря чи медсестру для обслуговування вдома. Це дуже зручно і не вимагає зайвих зусиль. Дивіться повноцінний перелік послуг: https://medsestra.kiev.ua/uk/
|
12.12.2023, 12:44 | #2 |
Пользователь
|
Я тільки-но закінчив університет і хочу продовжити навчання в галузі психології. Мені потрібна порада щодо вибору курсів. Які програми навчання для психологів вам здаються найкориснішими?
|
12.12.2023, 12:52 | #3 |
Местный
|
Я вже давно займаюсь психологією і розумію наскільки важливо розширювати знання у цій області. Тому обрала для себе новий напрямок позитивна психотерапія пройшовши навчання я поринула у світ можливостей, де кожна людина не просто долає проблеми, а й знаходить у собі сили для зростання. Цей підхід відкриває горизонти: дозволяє бачити клієнта як власника ресурсів, якими можна керувати. Позитивна психотерапія навчила мене дивитися на життя очима оптимізму, підтримувати клієнтів у пошуку сенсу та радості. Завдяки цій методиці мої сесії стали творчим процесом, де ми разом будуємо шлях до кращої версії себе.
|