![]() |
|
Городские новости и события Городские новости, события, анонсы, приглашения (события могут быть не только городского масштаба...) |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Чи є у когось якісь хороші джерела для того, щоб просто почитати цікаві новини? Не такі, що тільки про політику, а й про культуру, науку чи щось оригінальне, що може зацікавити. Не хочеться сидіти весь час у соцмережах, а хочеться дійсно знайти щось нове і цікаве, але перевірене.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Ти правий, насправді, важко знайти щось цікаве й адекватне серед загальної кількості новин. Я раджу тобі звернутися до інформаційного порталу UkrExperts https://ukrexperts.com/ . Там часто публікують аналітичні матеріали та статті, які охоплюють не лише основні події, але й багато чого іншого: від науки до нових трендів у культурі. Це такий ресурс, де можна знайти щось нове та дійсно корисне, без зайвої "води". Тобі точно сподобається!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Местный
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]() А яка саме тематика вас найбільше цікавить? На що зазвичай фокусуєте свою увагу? Мене, до прикладу, найбільше торкає інформація про різноманітні антикорупційні розслідування. Якось раніше так гостро це не сприймала, а зараз, в умовах війни, просто розриває з середини, коли чую про чергові махінації на мільйони гривень... Читаю журналістські публічні розслідування BlackBOX OSINT і щоразу чекаю оновлення інформації на їх сайті. Потрібно викривити усіх цих "добрих" людей! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Новинний портал https://inforoom.com.ua/ua/zdorovje/...natshhesercze/ з безліччю корисних та цікавих статей про все на світі, у тому числі завжди актуальні та свіжі новини України. Окрім інформації про українські та світові події, у розділах ви знайдете і якісну аналітику та прогнози експертів, а також інші цікаві заходи соціального та культурного життя.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Привіт! Розумію тебе чудово — сам давно шукав щось подібне, щоб було цікаво, різнопланово і не лише про політику. З того, що мені зайшло — це платформи типу НВ (новое время), де є аналітика, культура, наука, технології. Ще непоганий варіант — «The Ukrainians» або «Локальна історія» — там часто публікують глибокі тексти, інтерв’ю, нестандартні теми.
А якщо хочеш щось коротке, але змістовне — підпишись на новинні дайджести від «Рубрика» або «Бабель». Вони роблять добірки, які легко читаються і не забивають голову зайвим. Зберіг собі кілька з них, постійно щось новеньке відкриваю. Якщо треба — можу кинути посилання! |
![]() |
![]() |
![]() |