Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Образование и трудоустройство

Образование и трудоустройство ВУЗы и школы, курсы, семинары, тренинги, лекции... Трудоустройство.

Ответ

Опции темы
Старый 20.03.2025, 13:04   #1
SamM
Местный

По умолчанию Школа

Як навчання в міжнародній школі допомагає вступити до закордонного університету?
SamM вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.03.2025, 14:15   #2
Mylik
Местный

Дуже гарне запитання! Навчання в міжнародній школі дає справді потужну підготовку для вступу за кордон. По-перше, такі школи часто працюють за міжнародними програмами (IB, Cambridge, A-Level), які визнаються університетами у всьому світі. Це автоматично відкриває двері до багатьох престижних вишів.

По-друге, акцент на англійській мові, критичному мисленні, презентаціях та проєктній роботі готує учнів до реального навчання у вишах. Вони вже мають навички, які потрібні в університетському середовищі.

Ну і, звісно, у міжнародних школах часто є професійна підтримка у процесі подачі документів — від підготовки мотиваційних листів до порад щодо вибору університету. Це все дуже допомагає!
Mylik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.04.2025, 02:40   #3
koenn
Пользователь

По умолчанию Galaxy School

Для нас головним критерієм при виборі була не просто приватна школа в Києві, а місце, де дитині буде комфортно розвиватися. Galaxy School https://galaxy-school.com.ua/ — це школа майбутнього: тут використовують сучасні методики, інтегрують IT-технології в навчання, діти працюють над власними проєктами. Донька навчилася виступати перед класом, критично мислити, працювати в команді. А ще — це безпечне середовище, що зараз критично важливо.
koenn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.04.2025, 17:57   #4
Retorn
Местный

А де саме ви плануєте вчитися?
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.04.2025, 19:06   #5
Hamon
Местный

Мене зацікавила міжнародна українська школа Study, і я хочу, щоб моя дитина навчалась тут. Школа має сучасний підхід до освіти, програми з поглибленим вивченням англійської мови та інтегроване навчання, що дозволяє розвивати критичне мислення та творчі здібності. Особливо приваблює те, що тут використовуються міжнародні стандарти освіти, що відкриває перед дітьми широкі можливості для подальшого навчання за кордоном чи в міжнародних університетах.
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 17.04.2025, 19:17   #6
Artur
Местный

Підготовка дитини до школи запорука її успішного навчання у майбутньому. Рекомендую звернути увагу на школу smartum де є підготовка до школи і яка чудово справляється з цим завданням. Тут працюють кваліфіковані вчителі з великим досвідом, які знаходять підхід до кожної дитини. Моя дочка з радістю відвідувала заняття і тепер впевнено йде до першого класу, підготовлена до всіх шкільних предметів.
Artur вне форума   Ответить с цитированием
Ответ