|
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
|
Опции темы |
16.10.2024, 04:42 | #1 |
Местный
|
Вибір трансмісійного масла
Останнім часом став помічати, що під час перемикання передач з’явився шум, і робота коробки передач стала не такою плавною. Підозрюю, що справа може бути в трансмісійній оливі, але не можу визначитися, яке масло підійде для мого автомобіля. Як правильно вибрати оливу для механічної коробки передач і на що звертати увагу?
|
16.10.2024, 05:00 | #2 |
Местный
|
Шум при перемиканні передач дійсно може бути наслідком неправильно підібраного або старого трансмісійного масла. Для механічних коробок передач важливо обирати оливу з відповідною класифікацією API. Наприклад, для КПП з синхронізаторами рекомендують трансмісійне масло GL-4, яке забезпечує захист від зносу і мінімізує агресивний вплив на деталі з кольорових металів. Якщо у вас авто з гіпоїдними передачами, краще використовувати масло GL-5. Рекомендую звернутися до Strans-shop, де вам підберуть найкращий варіант оливи для вашого автомобіля.
|
14.11.2024, 12:26 | #3 |
Местный
|
Я думаю, что может быть и правда в этом причина. Тоже ищу хорошее масло. Мне и моторное нужно.
|
14.11.2024, 13:22 | #4 |
Местный
|
Я покупаю все для своего автомобиля в магазине VCE.com.ua, посмотрите здесь можно купить масло 5W30 . Такое беру для своей машины. Подобрать тут нужные товары просто, для этого воспользуйтесь поиском. В магазине большой выбор автотоваров, и качество всегда на высоте, что для меня очень важно.
|