Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 16.06.2021, 11:02   #1
танюша28
Местный

По умолчанию Криптовалюта

Добрый день. С кумовьями разговорились за криптовалюту. Но я не могу найти хороший сайт для того, чтобы посмотреть информацию. Хочу узнавать новое и читать актуальное. Буду признательна любым ответам. Всем удачи.
танюша28 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.06.2021, 14:06   #2
Olgita
Местный

Добрый день. Лично мне, безумно нравится данный сайт https://pay.ru/ Тут есть все и даже больше. Мне нравится, что есть очень много полезных новостей, которые касаются за криптовалюту. Можно и выучиться и понять. А еще, на ошибках и радостях пользователей сделать выводы. Тут я даже познакомилась, уже с моими друзьями. Смело советую.
Olgita вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.08.2024, 07:21   #3
Kattie456
Местный

Всім привіт! А я хотіла би з вами поділитися посиланням на цю статтю https://gk-press.if.ua/vidminnist-bi...htabovanistyu/ У ній дуже ємно пояснюється, чим відрізняються один від одного такі два гіганти в галузі як Біткоїн та Ефіріум, від початкової концепції та призначення до технологічних рішень, економічних моделей та застосування. Знати це просто необхідно, якщо ви хочете отримати максимальну вигоду зі світу криптовалюту.
Kattie456 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 16.09.2024, 08:20   #4
OL4ik22
Пользователь

Вже давно вивчаю тему криптовалюти, але постійно знаходжу нову цікаву інформацію навіть про такі начебто вже вивчені вздовж і впоперек речі як Біткоїн. Саме тут я дізналася не тільки про всю його специфіку, а й нарешті прочитала про його недоліки, які виявляється теж є. Серед них висока волатильність курсу порівняно з фіатними валютами, залежність від обчислювальної потужності, низька швидкість обробки транзакцій, та й звичайно ж складність розуміння принципів роботи.
OL4ik22 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ