![]() |
|
История, краеведение, литература, религия, языки.. Обсуждение вопросов истории (города, региона, государства...), краеведения, литературы, религии, философии, языков и традиций. |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Хочу попробувати сама навчити дитиину англійської, де б знайти дитячу літературу?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
Ваша ідея навчання дитини англійської мови вдома - це чудовий спосіб розвивати її комунікативні навички. Я так навчила свою доньку елементарним словам, наразі ми вчимо дні тижня англійською, для цього використовую інформацію зі сайту justschool. Це відмінний ресурс для початківців. Тут ви знайдете тексти з англійською мовою, а також транскрипцію, що полегшить вимову для дитини. Пропоную ознайомитися з текстами про дні тижня, місяці та пори року, які є вказані на цьому сайті.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Новичок
|
![]()
Такої літератури багато, ще на ютуб можна глянути
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Новичок
|
![]()
Вітаю! Знаю непогану книгу "Пригоди котика Томмі", це перевіренне видатництво.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
В АТБ смотрите на полках) иногда встречаются классные книжки
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Новичок
|
![]()
библеотека в помощь
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Новичок
|
![]()
Спасибо за информацию
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Пользователь
|
![]()
Привіт! Я можу вам порадити книжковий магазин https://www.britishbook.ua/ де можете знайти різну літературу для дітей на англійській мові і не тільки. Це велика книжкова крамниця, раджу вам там шукати та замовляти літературу, ви не пожалкуєте. І ціни тут нормальні, і асортимент чудовий. Я у захваті від цього магазину, постійно тут щось для себе замовляю.
|
![]() |
![]() |
![]() |