Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Спорт, активный отдых, туризм

Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия.

Ответ

Опции темы
Старый 15.07.2024, 00:30   #1
хх8хх
Местный

По умолчанию Рибалка на карася

Цього літа планую вирушити на риболовлю та спробувати вперше ловити карася. Хто може поділитися досвідом і порадити, на що звернути увагу при ловлі цієї риби? Які снасті використовувати, яку прикормку краще вибрати і як правильно підготуватися? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації, адже хочу, щоб моя перша рибалка на карася була успішною!
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.07.2024, 01:55   #2
Lalina
Местный

Карась - це цікава і хитра риба, але її ловля може бути дуже приємною. По-перше, важливо мати правильні рибальські снасті та прикорм. Я завжди купую свої рибальські снасті та прикорм в інтернет магазині "FISHEN.COM.UА" https://fishen.com.ua/ua/ - вони мають широкий вибір якісних товарів. Для карася я рекомендую легкі вудки з чутливими поплавками, щоб відчути найменший клювання. Прикормку можна використовувати як магазинну, так і власноруч зроблену, змішуючи хліб, кукурудзу і трохи ароматизаторів. Місця краще обирати біля заростей або у тихих затонах, де карась любить ховатися. І найголовніше - терпіння!
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.08.2024, 14:16   #3
lizza_545
Новичок

Мій чоловік теж марить цими карасями! Просто жуть, дівчата, співчуваю вам))
lizza_545 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.08.2024, 20:02   #4
Cronanberg
Новичок

Можу поділитися кількома порадами. По-перше, карась любить спокійні, зарослі водойми, тому вибирайте місця з густою рослинністю. По-друге, найкращий час для ловлі – рано вранці або ввечері. Щодо приманки, карась добре клює на черв’яків, опаришів і кукурудзу. Також важливо використовувати тонкі волосіні та легкі поплавки, оскільки карась дуже обережний. Бажаю успіху і гарного улову!
Cronanberg вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.11.2024, 21:20   #5
Kott
Местный

Ребята, посоветуйте эффективный эхолот.
Kott вне форума   Ответить с цитированием
Старый 02.11.2024, 21:21   #6
Сева
Местный

Цитата:
Сообщение от Kott Посмотреть сообщение
Ребята, посоветуйте эффективный эхолот.
Если нужен надежный и удобный в использовании эхолот, рекомендую обратить внимание на эхолот Дипер. Он отлично подходит как для новичков, так и для опытных рыбаков, помогает легко находить рыбу и получать данные о рельефе дна. Кстати, эхолот Дипер всегда в наличии на сайте lodka5.com.ua — там большой выбор и адекватные цены.
Сева вне форума   Ответить с цитированием
Ответ