Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 18.05.2025, 12:17   #11
Gordon
Пользователь

Цитата:
Сообщение от German333 Посмотреть сообщение
Мені потрібен якийсь магазин для вибору м'яких меблів від українського виробника. Навіть не уявляєте, як важко знайти надійний магазин з хорошою продукцією. Бажано, щоб меблі були якісні, комфортні та зроблені з екологічних матеріалів. Є в когось досвід в такому виборі? Поділіться, будь ласка!
Ще важливо, щоби меблі попадали під ті розміри, які закладені в вашому будинку для них.

Я брав диван в Розетці https://rozetka.com.ua/ua/divany/c4627575/ , бо там вийшло дешевше, ніж у профільних офлайн магазинах. До речі, дуже дивувався цьому, бо раніше думав, що в звичайних магазинах найвигідніші пропозиції.
Gordon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 30.05.2025, 01:58   #12
Ritylya
Местный

Привіт! Я недавно замовляла меблі Гербор у їх офіційному онлайн-магазині https://gerborua.shop/ — залишилась задоволена! Ціни адекватні, особливо враховуючи якість. Меблі міцні, дизайн сучасний, все чітко відповідало опису на сайті. Доставка була безкоштовною і досить швидкою, упаковано класно — без пошкоджень. Загалом, не пожалкувала, бо це реально зручний спосіб купити круті меблі без зайвих рухів. Рекомендую, якщо хочете без проблем і з гарантією.
Ritylya вне форума   Ответить с цитированием
Ответ