|
|
Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
|
Опции темы |
17.02.2024, 20:18 | #1 |
Пользователь
|
Де зупинитись у Львові?
Доброго вечора. Підкажіть, де зупинитись во Львові можо не дуже дорого? Планую поїхати на декулько днів до цього міста по роботі. Не хочу арендувати квартиру, мені б якийсь готель гарний. Дуже прошу порадити, бо часу мало.
|
19.02.2024, 20:00 | #2 |
Пользователь
|
О, я нещодавно була в тому місті, їздили з подругою погуляти у вихідні, коли були теплі гроші. Плануємо незабаром ще раз поїхати, дуже не сподобалося, але часу не вистачило. Відновилися ми в класному готелі, що знаходиться п'ямо в центрі. Номери в Best Western Plus Market Square Lviv https://marketsquarelviv.com/ сучасні, є різні за ціною та кількістю гостей. На сайті їх можна забронювати заздалегідь відповідний номер. На території є у них спорт зал, для мене це було важливо, і ресторан з баром. Готують дуже смачно, нам сподобалося харчування та обслуговування в готелі.Чисто, комфортно, для відпочинку ідеальний варіант.
Ось в такому номері ми проживали декілька днів |
22.02.2024, 15:22 | #3 |
Новичок
|
Завжди зупиняюсь в Dream Hostel Lviv та беру окрему кімнату з ванною. По грошах виходе дешевше ніж готель, але при тих же зручностях. Ще і в самому центрі міста знаходиться.
|
29.02.2024, 10:56 | #4 |
Новичок
|
Выбор места проживания во Львове зависит от ваших предпочтений, бюджета и потребностей. Вот несколько вариантов размещения, которые могут подойти разным типам путешественников:
Исторический центр (Старый город): Если вы хотите насладиться атмосферой старинного Львова, выбор гостиниц или апартаментов в историческом центре будет идеальным. Здесь вы будете находиться близко ко всем главным достопримечательностям, ресторанам и кафе. Отель в близи главных достопримечательностей: Возможно, вам будет удобнее выбрать отель или хостел в нескольких минутах ходьбы от главных достопримечательностей, таких как Ратуша, Армянская церковь, площадь Рынок и другие. Близость к транспорту: Если вам важно быть близко к вокзалу или автобусным остановкам, рекомендуется выбирать размещение в районах, удобных с точки зрения транспортной доступности. |
06.03.2024, 22:31 | #5 |
Пользователь
|
Звісно, що варто обрати https://artofrest.com.ua/! Це не готельний комплекс, але чудовий і затишний ресторан для подорожуючих як самостійно чи з парою/партнером, так і з дітьми!
|