![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Ресторанний бізнес — це складна, але дуже цікава справа. Проте для успішного запуску чи вдосконалення закладу важливо правильно вибрати фахівців, які допоможуть у розробці концепції, фінансовому плануванні, маркетингу, підборі персоналу та управлінні всіма процесами. Куди ж краще звернутися за якісним ресторанним консалтингом в Україні? Які компанії дійсно розуміються на цій сфері та можуть гарантувати результат?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Коли я відкривала свій ресторан, думала, що впораюсь сама, але потім зрозуміла: без професійної допомоги це перетворюється на хаос. Мені порадили звернутися до Modern Chef і замовити https://modernchef.pro/ ресторанний консалтинг. Вони допомогли розробити концепцію, склали детальний бізнес-план, знайшли постачальників та навчали персонал. Все чітко й зрозуміло, без зайвих обіцянок — просто професійний підхід. Тепер я впевнена, що мій ресторан працює ефективно завдяки їхній підтримці.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Мені здається це так складно – відкрити ресторан, звичайно треба звернутися до фахівців за допомогою. Вам точно так буде легше зрозуміти з чого звинувачувати і як рухатися далі.
|
![]() |
![]() |
![]() |