Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Объявления. Частные и некоммерческие > Знакомства и взаимоотношения

Знакомства и взаимоотношения Объявления типа "Желаю познакомиться...", "Ищу друзей" и т. п. Обсуждение взаимоотношений.

Ответ

Опции темы
Старый 06.09.2024, 13:34   #1
Натали
Местный

По умолчанию Постільна білизна

Які критерії слід враховувати при виборі постільної білизни для різних типів ліжок?
Натали вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.09.2024, 15:18   #2
MarryK
Местный

При виборі постільної білизни важливо звертати увагу на матеріал, якість пошиву та щільність тканини. Я знайшов гарний асортимент постільної білизни, який можна переглянути тут https://le-vele.com.ua/ua/postelnoe-bele Також корисно ознайомитися з відгуками інших покупців і перевірити репутацію продавця.
MarryK вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.05.2025, 13:47   #3
Anton
Местный

Хочу купити якісну постільну білизну, порадьте перевірений магазин
Anton вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.05.2025, 21:50   #4
ariniko
Новичок

Можна як мінімум подивитися на сайті інтернет магазину Розетка, знаю що у них є великий вибір постільної білизни https://rozetka.com.ua/ua/bed_linen/c169827/ Ми там купували кілька комплектів рідним на подарунок.
Кажуть, якість хороша.
ariniko вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.05.2025, 16:46   #5
Varvara
Местный

Цитата:
Сообщение от Anton Посмотреть сообщение
Хочу купити якісну постільну білизну, порадьте перевірений магазин
У цьому магазині можна замовити якісну постільну білизну преміум класу https://bedlen.com.ua/ У каталозі Bedlen Home представлена постільна білизна з різних матеріалів, включаючи сатин, перкаль та страйп-сатин. Ці тканини проходять спеціальні обробки, такі як мерсеризація та санфоризація, що забезпечує їм міцність, стійкість до зношування та збереження форми після численних прань. Крім постільної білизни, магазин пропонує широкий вибір текстилю для дому: рушники, халати, подушки, ковдри, наматрацники та матраци. Ціни тут вигідні, а доставка діє по всій Україні.
Varvara вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.06.2025, 18:02   #6
АнтиповаАня
Местный

Замовляла на ideia.ua плед і наволочки — приїхало все швидко, якість приємно здивувала. Плед м'який, теплий, кольори як на фото. Зручно, що є багато варіантів і фільтри на сайті нормальні. Все ок, буду ще щось брати.
АнтиповаАня вне форума   Ответить с цитированием
Ответ