Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 09.04.2025, 13:29   #1
German333
Местный

По умолчанию Як не втратити мотивацію під час війни

Відчуваю, що дуже складно тримати мотивацію у цих умовах — війна, нестабільність, постійні новини… хочеться щось робити, розвиватися, але сили ніби випаровуються. Чи може коуч якось допомогти в такому стані, коли все навколо нестабільне?
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 09.04.2025, 13:55   #2
Lozhechnik
Местный

Я чудово розумію це відчуття — воно знайоме мені з перших тижнів повномасштабного вторгнення. У якийсь момент я вирішив звернутись до спеціаліста і коуч з України мені допоміг, бо хотів, щоб людина розуміла наш контекст, емоції, ситуацію. Це було дуже правильно. Ми не ігнорували реальність, але працювали з тим, як зберігати внутрішню стійкість, будувати день, навіть коли світ змінюється щогодини. Мені допомогло створити мікросистеми підтримки для себе: маленькі цілі, рутини, план дій на тиждень. Коуч став тим, хто не дає “згоріти” й одночасно м’яко рухає вперед. Якщо сили обмежені, то саме такий підхід дає ефект.
Lozhechnik вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.04.2025, 12:48   #3
Hamon
Местный

При такій активній мобілізації, мотивація вже давно втрачена...
Hamon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.04.2025, 13:57   #4
Retorn
Местный

Так, ви праві. А мені ще й штраф за неявку в воєнкомат прийшов, завдяки сервісу Сканбі про це дізнався. Це дуже корисний інструмент для того, щоб не пропустити важливі повідомлення та уникнути штрафів чи інших неприємностей. Сканбі дозволяє отримувати інформацію про мобілізаційні повідомлення та постанови, що допомагає тримати все під контролем. Раніше навіть не здогадувався, що є такі штрафи, а тепер точно знаю, на що звертати увагу і що робити в таких ситуаціях.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Ответ