![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Кілька тижнів намагаюся знайти нормальний спортивний ліфчик, і нічого путнього не можу знайти. У мене груди середнього розміру, тренуюсь активно — кардіо, силові, іноді танці, і з кожною активністю треба, щоб усе добре фіксувалось, не заважало рухатись і не стискало так, щоб потім сліди залишались. Я вже перепробувала купу моделей: деякі гарні, але взагалі не тримають; інші ніби й щільні, але одягти їх — як у бронежилет влізти. Порадьте, будь ласка, де ви купуєте якісні ліфчики для спорту, особливо ті, що пройшли перевірку не лише в залі, а й у житті. Онлайн-магазин теж підійде — тільки б надійний.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я теж довго шукала, поки не зрозуміла, що універсального рішення немає — усе залежить від виду активності. Наприклад, для бігу обираю ліфчики з максимальною підтримкою — щільні, з широкими бретелями, бажано на застібках, щоб легко знімати. Для йоги чи стретчингу — м’якші, з мінімальним тиском. Також раджу звертати увагу на наявність сітчастих вставок — тіло дихає краще. Не женись за брендом, дивись на характеристики: тканина, посадка, підтримка. Ідеально, коли є таблиця розмірів і реальні фото.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
А можеш підказати, де конкретно ти купуєш? Бо часто магазини обіцяють "високу підтримку", а на практиці — це просто модний топ. Хотілося б знайти щось перевірене, щоб не викидати гроші даремно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Дуже раджу тобі звернути увагу на сайт Алістар-спорт. Це український інтернет-магазин, який спеціалізується на спортивному одязі, і там реально класний вибір саме спортивних ліфчиків. У них представлені спортивні ліфчики з різним рівнем підтримки — від легких до ультращільних, які підходять навіть для інтенсивних кардіо та стрибків. Мені подобається, що всі товари чітко описані, можна підібрати під конкретні потреби, є відгуки покупців і детальні фото. Тканини дихаючі, шви акуратні, носити зручно — нічого не тисне й не натирає. Плюс, доставка по Україні швидка, і ще ніколи не мала проблем із розміром — усе, що замовляла, сідало ідеально. Якщо шукаєш щось справді зручне й функціональне — це точно варіант, який варто спробувати.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |