![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Вітаю, я почав збирати колекцію класичних і сучасних українських книг, а також перекладної літератури. Підкажіть, будь ласка, видавництва, що працюють з такими жанрами і доставляють книги в хорошій якості? Хочу, щоб все було на вищому рівні, особливо що стосується оформлення.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Доброго дня! Можу порадити видавництво Фоліо, якщо шукаєш місце для замовлення як сучасної, так і класичної української літератури. Я вже кілька разів замовляв книги саме у них, і що мені особливо подобається — це не лише високий рівень друку, але й чудове оформлення. Вони уважно ставляться до кожного етапу виготовлення книги. Я не раз отримував від них видання, які не тільки гарно виглядали, але й текст був перевірений до дрібниць. Видавництво давно на ринку, у них величезний досвід, і з перекладами також все чудово. Якщо хочете, щоб книга була не тільки змістовною, але й мала відмінне оформлення, заходьте сюди — вони точно не підведуть.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Замовляла книги від видавництва "Наша Ідея" на сайті https://knigoland.com.ua/nasha-ideya-publishing — це справжня знахідка для любителів якісної літератури! Книги доставили швидко, упаковка надійна, а якість друку просто чудова. Обожнюю атмосферу, яку створюють їхні видання. Видно, що кожна книга зроблена з любов’ю. Обов’язково замовлятиму ще!
|
![]() |
![]() |
![]() |