Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 12.05.2025, 10:44   #1
Teer
Местный

По умолчанию Де купити змішувач для душової кабіни?

Порадьте, хто недавно оновлював душову кабіну. Хочу замінити змішувач, старий почав протікати, шланг теж уже не тримається як слід. Потрібен надійний змішувач для душу зі шлангом, бажано з керамічним картриджем і нормальним натиском. Бажано щоб не був з китайського силуміну. Де купуєте таку сантехніку? Хочеться взяти раз і надовго.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 12.05.2025, 10:45   #2
Builder
Местный

Цитата:
Сообщение от Teer Посмотреть сообщение
Порадьте, хто недавно оновлював душову кабіну. Хочу замінити змішувач, старий почав протікати, шланг теж уже не тримається як слід. Потрібен надійний змішувач для душу зі шлангом, бажано з керамічним картриджем і нормальним натиском. Бажано щоб не був з китайського силуміну. Де купуєте таку сантехніку? Хочеться взяти раз і надовго.

Можу порадити з власного досвіду — не економ на сантехніці для душової кабіни. Я собі брав якісний змішувач для душу зі шлангом на сайті магазин сантехніки Аквавін. Дуже великий вибір — є і з термостатами, і класичні варіанти з довгим або коротким виливом, є чорні, хромовані, латунні. Вибрав собі Globus Lux Niagara — стильний, метал справжній, нічого не люфтить, шланг гнучкий і тримається на кронштейні як влитий. До того ж зручний фільтр по брендам, матеріалу і ціні. Все чітко, доставили без проблем. Якщо хочеш купити змішувач для душової кабіни то раджу саме Аквавін.
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Ответ