Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 02.12.2023, 22:24   #1
жармин
Местный

По умолчанию Які є варіанти просування бізнесу в інтернеті?

Мене завжди цікавила тема розвитку бізнесу в інтернеті. Ось моє запитання: яким чином можна ефективно просувати бізнес в онлайні? Я розумію, що це важливо, але дійсно не знаю, з чого почати. Які стратегії та інструменти найкраще використовувати, особливо для невеликого підприємства? Можливо, ви можете поділитися особистим досвідом або порекомендувати ресурси для навчання?
жармин вне форума   Ответить с цитированием
Старый 03.12.2023, 17:33   #2
маргаритка
Местный

Звісно, з радістю поділюся корисною порадою щодо просування бізнесу в інтернеті. Спробуйте використовувати Mobicard - це потужний інструмент для розміщення вашого бізнесу онлайн. За допомогою Mobicard ви зможете створити власну візитку, яка містить всю необхідну інформацію про ваше підприємство і послуги, от для прикладу можете переглянути як це зробила Школа танців у м. Одеса - Freedom Vision https://mobicard.com.ua/card/freedomvision_od . Додайте посилання на ваш сайт, вказуйте контактні дані та інші важливі деталі. Особливість Mobicard полягає в тому, що ви можете ділитися нею легко через соціальні мережі, електронну пошту та інші канали зв'язку. Таким чином, ви зможете привернути більше клієнтів.
маргаритка вне форума   Ответить с цитированием
Старый 04.12.2023, 20:10   #3
ericrobinson
Местный

Я б довірив просування бізнесу https://ocean-agency.com.ua/. Вони справжні спеціалісти в цій сфері!
ericrobinson вне форума   Ответить с цитированием
Ответ