![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт, я шукаю монітор для свого комп'ютера. Я хочу купити якісний монітор, але не знаю, яку торгову марку та модель обрати. Можете підказати? Я хочу купити його в Одесі.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я нещодавно купував монітор Samsung і дуже задоволений. Він має діагональ 24 дюйми і роздільну здатність Full HD. Зображення чітке і яскраве, а також він має непогані колірні параметри.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Якщо вам потрібен монітор для геймінгу, то можу порекомендувати AOC C24G1. Це монітор з кривизною екрана 1500R, який забезпечує більш іммерсивний досвід під час гри.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Щодо вибору та придбання в Одесі монітора https://allo.ua/ua/odesa/monitory/ раджу глянути варіанти в магазині Алло. Я зазвичай замовляю такі товари в інтернет-магазині Алло. Вони мають широкий вибір моніторів різних виробників і моделей, і часто пропонують знижки. Якщо вам не хочеться виходити з дому, можна замовити монітор онлайн і отримати його з доставкою. Це дуже зручно зараз ) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |