![]() |
|
|||||||
| Спорт, активный отдых, туризм Спорт, все виды активного отдыха, охота и рыбалка, туризм и путешествия. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Salam dostlar mən Banqladeşdə yaşayıram mostbet oynamaq istəyirəm telefonuma proqram yükləmək üçün mostbet BD app hardan tapa bilərəm deyin zəhmət olmasa. Banqladeş üçün xüsusi proqram varmı yoxsa beynəlxalq versiyanı yükləyim. Google Play-də axtardım tapmadım hardan yükləyə bilərəm təhlükəsizdimi. Kim Banqladeşdə yaşayır mostbet istifadə edir öz təcrübəsini yazsın mənə də kömək etsin. Bir də benqal dili varmı proqramda yoxsa ingilis dilindədi.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Banqladeşdə mostbet populyardır mən bilirəm çünki orada bir neçə dostum var onlar oynayır. Xüsusi BD app yoxdur beynəlxalq versiyanı yükləmək lazımdır ama Banqladeşdə rahat işləyir. Google Play-də tapmaq mümkün deyil birbaşa saytdan yükləmək lazımdır. Ən təhlükəsiz mostbet BD app üçün mən sənə məsləhət görürəm mostbet bd app səhifəsinə keçib oradan endirəsən burda həm android həm iOS üçün versiyalar var Banqladeş üçün işlək linklərlə. Dostum deyir ki benqal dili yoxdu ingilis dilindədi ama başa düşmək olur rahatdır. Proqram təxminən 90 MB yer tutur köhnə telefonlarda da işləyir. Pul çıxarmaq olur taka ilə oynamaq olur dostum müntəzəm çıxarır. Yüklə inşallah bəyənərsən.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|