Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 15.09.2024, 18:37   #1
Lalina
Местный

По умолчанию Сучасні методи лікування карієсу

Хочу більше дізнатися про сучасні методи лікування карієсу. Чув, що зараз стоматологія розвивається швидкими темпами і з'являються нові технології, які роблять лікування більш ефективним і безболісним. Які саме процедури зараз найпопулярніші і які з них найкраще підходять для профілактики? Також цікаво, де в Києві можна знайти клініки, які використовують ці новинки? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 15.09.2024, 21:25   #2
хх8хх
Местный

Стоматологія зараз пропонує багато сучасних методів лікування карієсу, які значно покращують комфорт і результат процедури. Наприклад, лазерне видалення карієсу дозволяє точно видаляти пошкоджену тканину без болю і мінімізує ризик ускладнень. Також широко використовують фотополімерні матеріали для пломб, які не тільки довговічні, але й виглядають дуже натурально. Якщо звернутися до D.Ante стоматологія Київ https://dante.com.ua , там застосовують найновіше обладнання і технології, що забезпечують високу якість лікування. Вони також надають консультації щодо профілактики карієсу, що допоможе уникнути його повторного виникнення.
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.09.2024, 21:00   #3
Roian
Местный

Цитата:
Сообщение от Lalina Посмотреть сообщение
Хочу більше дізнатися про сучасні методи лікування карієсу. Чув, що зараз стоматологія розвивається швидкими темпами і з'являються нові технології, які роблять лікування більш ефективним і безболісним. Які саме процедури зараз найпопулярніші і які з них найкраще підходять для профілактики? Також цікаво, де в Києві можна знайти клініки, які використовують ці новинки? Буду вдячний за будь-які поради та рекомендації!
Сучасні методи лікування карієсу дійсно розвиваються, і кілька інноваційних підходів стали особливо популярними.
Roian вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.09.2024, 20:40   #4
Retorn
Местный

Можете поцікавитись на сайті Consilium Medical. Тут пропонують сучасні методики лікування, не тільки в напрямку стоматології. Звертайтесь сюди з будь-якими проблемами по здоров'ї. Я та вся моя родина тут лікуємось та проходимо обстеження, коли почуваємось не дуже добре.
Retorn вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.05.2025, 15:26   #5
Anton
Местный

Порадьте у Києві гарну стоматологію
Anton вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.05.2025, 13:29   #6
Gordon
Пользователь

Я думаю, крім гарного стоматолога, треба ще і ретельно піклуватися про свої зуби вдома.

Обрати гарну зубну щітку https://bt.rozetka.com.ua/ua/zubnye-...atory/c437994/ , можливо, іригатор, не економити на зубній пасті, менше пити кави, ну і не палити, звісно, бо це дуже впливає на якість зубів.
Gordon вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.05.2025, 15:19   #7
Varvara
Местный

Цитата:
Сообщение от Anton Посмотреть сообщение
Порадьте у Києві гарну стоматологію
Раджу Вам переглянути інформацію про цю стоматологію у місті Київ https://www.youtube.com/channel/UC7V...AL-mgbIZ1DG8mQ Клініка Люмі-Дент надає широкий спектр сучасних стоматологічних послуг. Стоматології оснащені сучасним обладнанням, таким як дентальні мікроскопи та комп’ютерні томографи, що забезпечує точну діагностику та ефективне лікування. Тут застосовуються новітні методики, включаючи комп’ютерну анестезію STA, лікування уві сні та седацію закисом азоту, що гарантує комфорт під час процедур.
Varvara вне форума   Ответить с цитированием
Ответ