![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я серйозно задумався над покупкою електровелосипеда, але не можу зрозуміти, на які характеристики варто звертати увагу в першу чергу. Потужність двигуна? Тип акумулятора? Розмір коліс? Чи, можливо, важливішу роль відіграє вага, амортизація або трансмісія?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Перш за все треба вирішити, де і як ти плануєш їздити. Якщо це буде місто — зупинись на легкій моделі з простим управлінням, малим радіусом розвороту й, бажано, складною рамою. Якщо ж маєш намір кататися за містом, то тобі потрібен потужніший мотор, ширші покришки, амортизація, яка поглинає нерівності.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Важливий момент при виборі — ергономіка. Посадка має бути зручною, кермо — не надто вузьким чи широким, а сідло — комфортним навіть для тривалих поїздок. Не менш важливо — інтуїтивно зрозуміле управління електрорежимами. Деякі моделі мають LCD-дисплеї з показниками швидкості, заряду, обраного режиму — це дуже зручно.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Після довгих пошуків, консультацій і порівнянь я зупинився на покупці електровелосипеда https://facebike.ua/catalog/elektrovelosypedy саме в інтернет-магазині, який спеціалізується на такому транспорті. Дуже рекомендую звернути увагу на Facebike — це платформа, де зібрано велику кількість електровелосипедів різного призначення: для міста, гірських поїздок, а також компактні складані моделі.
Що мені сподобалося — кожна модель має детальний опис, характеристики, чесно вказаний запас ходу, потужність двигуна, тип рами та акумулятора. Підбір дуже зручний: є фільтри за параметрами, і можна легко знайти велосипед під свої потреби й бюджет. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Новичок
|
![]()
Я от теж зараз активно придивляюсь до електровелосипедів з великим запасом ходу — для мене це один з головних критеріїв, бо люблю довгі поїздки і не хочу кожні 20 км шукати розетку https://rozetka.com.ua/ua/elektrovel...-zapasom-hoda/ Раджу звертати увагу на моделі, де акумулятор має ємність від 15 А·год і вище — в ідеальних умовах вони дають до 100 км пробігу, а в змішаному режимі — стабільно 60–80 км.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |